Om os

Bramdrupdam Glarmesterforretning A/S, der siden 1964 har været i

familiens eje er i dag under ledelse af Jan Vogensen.

Ring: 76 30 67 67

Vores historie

Bramdrupdam Glarmesterforretning blev etableret af Børge og Erna Vogensen 1964 I Bramdrupdam hvor de boede privat. I starten beskæftigede virksomheden sig hovedsaglig med med at servicere kunder med små kitruder og små glasopgaver . Gennem årene blev levering og montering af termoruder i nybyggeri / typehuse det der fyldte mest i virksomheden. Disse opgaver blev løst op i starten af halvfjerserne, hvor nybyggeriet stoppede brat.

Da glas arbejdet på det tidspunkt var begrænset, startede man med gulvbekægning for at holde gang i omsætningen, men efterhånden kom der mere gang i tingene. Renovering og udskiftning af vinduer i bestående bygninger, gjorde at man kom tilbage til det firmaet oprendelig havde mest forstand på.

Udskiftning af bilruder, samt ruder til traktorer og entreprenørmaskiner kom der efterhånden mere af som årene skred frem.

Det gjorde bla. at der blev ansat flere folk i firmaet. Indramningen kom også til, så der skulle der mere plads til.

Virksomheden flyttede ind i industriområdet, som idag er firmaets værested. Vi råder idag over ca 700 m² produktionshal / kontor med skæreborde til både lamineret glas samt floatglas. Ligeledes råder virksomheden over glassliberi / boremaskine / båndglassliber til bearbejdning af glas.

Bramdrupdam Glarmesterforretning A/S, der siden 1964 har været i familiens eje er i dag under ledelse af Jan Vogensen.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Bramdrupdam Glarmesterforretnig har vi altid gode tilbud på levering og udskiftning af dine gamle termoruder til energirigtige priser.

Kontaktformular
Verification

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

N

50 års erfaring

N

FORNUFTIGE PRISER

N

TOTALLØSNINGER

N

GOD SERVICE